Welkom bij ArcWay

ArcWay is een breed georiƫnteerd bouwmanagement en adviesbureau, gespecialiseerd in ontwerp en realisatie van bedrijfsgebouwen, winkels, tuincentra en projecten waarbij creatieve oplossingen de uitdaging zijn. Met name in de woningbouw zijn wij actief als het gaat om het ontwerpen en realiseren van woninguitbreidingen, complexe renovatietrajecten maar ook aankoop- of technische keuringen van vastgoed

Het bewezen succes ligt hem in de professionele invulling van de wensen van de opdrachtgever door nauwe samenwerking en gebruik te maken van onze uitgebreide expertise. Wij verzorgen voor u het gehele traject van initiatieffase, ontwerp, vergunningprocedures, tot aanbestedingen, inkoopbegeleiding en realisatie.

De eigenaar, ing. Marc van Wijk, heeft ruime ervaring in de bouw- en vastgoedwereld op management- en directieniveau. Wij beschikken over een breed netwerk, kennis van zaken en de capaciteit tot het vinden van creatieve en economisch interessante oplossingen.

Andere gespecialiseerde diensten van ArcWay zijn Interim Management, Ondernemers Support Bouw en Bouw Efficiency.

Met een open blik op de toekomst, aandacht voor ontwikkelingen, veranderingen en kansen, is ArcWay voor u de partner die het verschil kan maken in het succesvol realiseren van uw bouw- en vastgoedplannen of u van advies kan dienen.

Bel gerust voor een kennismakingsgesprek of vrijblijvende offerte.